Borcea: Este o decizie total greşită şi vom face recurs

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea "alb-roşie" va face recurs la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal la decizia Comisiei de Apel a FRF, privind suspendarea terenului pentru trei etape, pe care o consideră total greşită.

1 afișare
Imaginea articolului Borcea: Este o decizie total greşită şi vom face recurs

Borcea: Este o decizie total greşită şi vom face recurs

"După părerea mea e o decizie total greşită. Dacă şi acum, când s-au găsit peste 400 de persoane din galerii care au fost amendate, se mai judecă la fel, ce putem spune. Din câte ştiu eu s-au întocmit dosare penale la mai mult de 400 de oameni. Noi oricum am fost echipă oaspete şi nu aveam nicio vină. O să facem recurs, altă cale nu există. E o decize greşită. Noi facem tot posibilul să se depisteze toţi huliganii de pe stadioane, dar în aceste condiţii nu se poate", a declarat Borcea.

Comisia de Apel a FRF a decis, în şedinţa de joi, ca grupările Steaua şi Dinamo să evolueze câte trei etape fără spectatori, ca urmare a incidentelor din meciul direct, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, secretarul general Mircea Cezar Ionescu. "Comisia de Apel a desfiinţat hotărârea Comisiei de Disciplină, pentru că a aplicat greşit articolul 83. Comisia a decis că cele două cluburi şi-au luat toate măsurile, însă spectatorii au comis acele incidente. Cele două cluburi au cerut la apel să li se anuleze amenzile", a spus Ionescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici