Borcea îl ameninţă pe Rednic, după o declaraţie a lui Porumboiu

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, l-a ameninţat pe antrenorul Mircea Rednic că "va plăti scump" dacă se va adeveri faptul că i-ar fi spus finanţatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, că oficialii clubului bucureştean sunt nişte "proşti".

22 afișări
Imaginea articolului Borcea îl ameninţă pe Rednic, după o declaraţie a lui Porumboiu

Borcea îl ameninţă pe Rednic, după o declaraţie a lui Porumboiu (Imagine: Mediafax Foto)

Duminică, într-o intervenţie telefonică la GSP TV, Adrian Porumboiu a afirmat că sâmbătă seara a primit un mesaj pe telefon de la Mircea Rednic în care acesta îi spunea că este cel mai bun conducător de club cu care a lucrat.

"Azi noapte, pe la 12.00, am primit un SMS. «Vă respect mult, vă iubesc, sunteţi cel mai mare conducător pe care l-am avut. Vă pup, vă iubesc...». Mă uit să văd de unde vine, de la Mircea Rednic. Îl sun pe Rednic, îl întreb ce s-a întâmplat. A continuat cu «vă respect, vă iubesc». I-am spus «Mircea, stai puţin, eu nu mi-am schimbat orientările sexuale»... A început să continue să-mi spună că sunt deştept, nu ca proştii ăia ai lui care scot fumul din trabuc rotocoale. Nu ştiam ce se întâmplă, m-am gândit că este într-o stare euforică şi i-am zis noapte bună. Nu m-am gândit nicio clipă că ar putea să facă vreo asociere între mine şi Drăgănescu. Dacă ştie ceva că eu am spus la vreun arbitru să facă vreo măgărie, să facă publică treaba asta", a spus Porumboiu.

În replică, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a afirmat că Rednic "va plăti scump" dacă se va dovedi că declaraţia lui Porumboiu este adevărată. "Mă surprinde acest mesaj transmis de Rednic. Lui i se spune mereu «Perversul» sau «Strâmbul». Dacă Mircea a spus aşa ceva, va plăti scump. E problema mea cum va plăti", a spus Borcea.

Mircea Rednic declarase, sâmbătă seară, după meciul Dinamo - Universitatea Craiova, scor 1-0, că eliminarea jucătorilor Julio Cesar şi Adrian Ropotan a fost "o tactică bună" înaintea meciului cu FC Vaslui şi că centralul Mugurel Drăgănescu este "un băiat de casă" la gruparea moldavă. "Julio Cesar a fost cu mare uşurinţă eliminat, nu merita. Tamaş e accidentat, Julio Cesar e suspendat, deci ne va fi foarte greu la Vaslui. Acum fac eu legătura cu domnul arbitru (n.r. - Mugurel Drăgănescu). Stau eu bine şi mă gândesc când eram la Vaslui... E un băiat de casă la Vaslui. Părerea mea e că a fost o tactică bună. A pus presiune şi cu mare uşurinţă i-a eliminat pe cei doi", a spus Rednic, la finalul partidei din etapa a VI-a a Ligii I.

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni, în etapa următoare, în deplasare, formaţia FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici