Borcea îl reclamă pe Becali

Directorul executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a reacţionat imediat după declaraţiile finanţatorului stelist Gigi Becali potrivit cărora arbitrul Lajos ar fi primit 50 de mii de euro pentru a avantaja Dinamo în meciul de la Mediaş.

7 afișări
Imaginea articolului Borcea îl reclamă pe Becali

Borcea îl reclamă pe Becali (Imagine: Mediafax Foto)

După declaraţia lui Gigi Becali cu "cocoşeii" ne vom sesiza Comisiei. Este extrem de grav ceea ce a spus Gigi Becali", a spus Cristi Borcea pentru www.prosport.ro

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că evaluează prestaţia pro-Dinamo a arbitrului Tiberiu Lajos la partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo la cel puţin 50.000 de "cocoşei".

"Părerea mea e că ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de «cocoşei» în sus. Nu se poate lua titlul aşa! Cu măgăriile astea care le fac ei şi cum iau munca oamenilor n-or să vadă ei Liga Campionilor niciodată. N-ai ce face! Ce sa faci? Dacă o să mă vad cu Borcea, râde şi zice: «Ce să-i fac?». Eu am arme curate şi mereu cu armele curate învingi. Am înţeles că şi la Craiova cu Iaşi, etapa trecută, a fost tot o chestie de genul ăsta, cum a fost arbitrajul la Mediaş cu Dinamo", a declarat Becali la Telesport.

Citeşte şi:

Gigi Becali: Ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de "cocoşei" în sus

Becali: Borcea cancerul fotbalului românesc

Arbitrul Tiberiu Lajos a fost oprit de la delegări

Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem

Gaz Metan Mediaş -Dinamo, scor 1-1

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici