Borcea: Jucătorii trebuie să câştige meciul cu Pandurii

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, sâmbătă, pentru site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, că echipa bucureşteană trebuie să câştige meciul cu Pandurii Târgu Jiu indiferent pe cine are ca antrenor sau conducător.

31 afișări
Imaginea articolului Borcea: Jucătorii trebuie să câştige meciul cu Pandurii

Borcea: Jucătorii trebuie să câştige meciul cu Pandurii (Imagine: Mediafax Foto)

"Indiferent cine este antrenor sau conducător, jucătorii trebuie să câştige meciul de mâine (n.r. - duminică), contra Pandurilor. Pentru ei, pentru Dinamo şi pentru disputa cunoscută pe care o avem cu Pandurii. Suporterii trebuie să fie alături de echipă. Nu va fi un meci uşor şi nu ne mai permitem să pierdem puncte pe teren propriu, după eşecurile cu Curtea de Arges şi Oţelul. Să nu uităm că ne confruntăm cu foarte multe probleme de lot. N'Doye, Niculae, Bratu, Tamaş, jucători foarte importanţi pentru Dinamo, au probleme medicale", a spus Borcea.

Cristi Borcea a precizat că are încredere că Niculescu va mai înscrie multe goluri pentru Dinamo. "Niculescu trebuie să fie puternic! Toată suflarea dinamovistă este alături de el, nimeni nu poate uita momentele de geniu în care ne-a făcut fericiţi. Şi Maradona şi alţi mari fotbalişti ai lumii au ratat penaltiuri. Sunt sigur că Niculescu va mai marca multe goluri pentru Dinamo, dacă va fi folosit. Niciun atacant nu poate da randament, nu poate să marcheze atunci când joacă 5 minute. Şi Zicu este în aceeaşi situaţie. Amândoi sunt jucători de calitate şi ne vom baza pe ei în continuare", a explicat el.

Borcea a menţionat că Niculescu şi-a dorit "să fie eroul lui Dinamo" la meciul cu Panathinaikos, scor 0-1, la care a ratat un penalti. "Plângea în hohote după meci. Nimeni nu ştie ce este în sufletul lui şi prin ce trece în aceste momente. Dar Niculescu va rămâne la Dinamo încă un an, doi, cinci, depinde numai de el. Apoi va rămâne tot aproape de gazon, pentru că îşi doreşte foarte mult să ajungă antrenor la Dinamo", a adăugat oficialul dinamovist.

Partida Dinamo - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a IX-a a Ligii I, este programata duminică, la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici