Borcea neagă că ar fi interesat să investească la UTA Arad

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, neagă că ar fi interesat să cumpere acţiuni la UTA Arad, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

14 afișări
Imaginea articolului Borcea neagă că ar fi interesat să investească la UTA Arad

Borcea neagă că ar fi interesat să investească la UTA Arad (Imagine: Mediafax Foto)

"Despre UTA? Aradul are un primar foarte apropiat de echipă, un proiect îndrăzneţ în următorii 2-3 ani, cu obiective importante, promovarea în Liga I şi calificarea într-o cupă europeană. Ce să caut eu la Arad? Poate doar la Fan Clubul Dinamo, unul dintre cele mai importante din ţară! Le mulţumesc celor care se gândesc la investiţiile mele, dar am suficienţi consilieri în afacerile pe care le desfăşor", a declarat Borcea.

"Deocamdată mă concentrez la activitatea de la Dinamo. Stau de dimineaţa până seara la birou pentru că trebuie să pregătim în linişte şi cu mult echilibru sezonul următor. Dinamo nu-şi permite să stea departe de lupta pentru titlu!", a adăugat preşedintele FC Dinamo.

Surse din cadrul clubului UTA au declarat, miercuri, că acţionarii dinamovişti Cristi Borcea şi Vasile Turcu ar fi urmat să investească la UTA, alături de oamenii de afaceri Marius Vizer şi Nicolae Bara, existând posibilitatea ca gruparea arădeană să poată evolua şi în sezonul viitor în prima ligă, printr-o fuziune cu CS Otopeni, echipă aflată pe locul doi în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, cu şanse reale de promovare.

Borcea a dezminţit totodată zvonurile conform cărora ar fi cumpărat Hotelul Boavista din Timişoara, care aparţine fostului internaţional Ioan Timofte. "Sunt surprins când văd că, în fiecare zi, numele meu este legat de afaceri, de hoteluri, de terenuri, de posibilitatea de a prelua UTA şi fel şi fel de subiecte care nu au nimic în comun cu realitatea. Citesc şi-mi fac cruce! Hotelul Boavista? Este hotelul la care stau de fiecare dată când ajung la Timişoara, de 4-5 ani încoace, dar nu reprezintă un obiectiv pentru mine", a mai spus Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici