Borcea, nemulţumit de arbitrajul lui Alexandru Tudor la meciul cu CFR Cluj

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a criticat, miercuri, arbitrajul lui Alexandru Tudor la meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 1-2, în manşa retur a semifinalelor Cupei României, precizând că acesta este "labil psihic" şi nu are valoare de liga I.

17 afișări
Imaginea articolului Borcea, nemulţumit de arbitrajul lui Alexandru Tudor la meciul cu CFR Cluj

Borcea, nemulţumit de arbitrajul lui Alexandru Tudor la meciul cu CFR Cluj (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Dinamo a pierdut campionatul din cauza arbitrilor, acum şi Cupa. Ce să mai facă Tudor să demontreze că nu are valoare de Liga I. Nu se poate ca acest Tudor să-şi bată joc şi de Liga I şi de Liga a II-a şi el să continue să arbitreze. Este incredibil câte ocazii am ratat, însă în final rămâne prestaţia acestui bufon, care şi-a trecut în palmares încă un meci pe care îl strică. El este labil psihic. Nu a existat sezon în care să nu fi făcut praf 4-5 meciuri", a declarat Borcea la GSP TV, acuzând un penalti neacordat la Andrei Cristea în minutul 60.

CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, eliminând formaţia Dinamo Bucureşti, cu scorul general de 3-2, după victoria obţinută, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1 (0-0), în manşa retur a semifinalelor competiţiei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici