Borcea: Nicio echipă nu ne poate sta în cale

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, vineri, la finalul meciului de la Bistriţa, scor 2-1, din etapa a IX-a a Ligii I, că la felul în care a jucat echipa sa în prima repriză, nicio formaţie nu îi poate sta în cale.

15 afișări
Imaginea articolului Borcea: Nicio echipă nu ne poate sta în cale

Borcea: Nicio echipă nu ne poate sta în cale (Imagine: Mediafax Foto)

"După cum am jucat în prima repriză, eu zic că nicio echipă nu ne poate sta în cale. Am luat gol din fază fixă, dar am dominat meciul şi nu s-a pus problema învingătorului. A fost o repetiţie pentru meciul cu NEC, reuşită ca şi joc, dar nu ca şi scor. Este păcat că suporterii nu înţeleg că domnul Turcu este cel care investeşte şi le-a făcut această bucurie cu clasarea pe primul loc. Noi sperăm că vom fi lideri şi după meciul CFR - Steaua. Vrem orice rezultat numai să nu câştige Steaua. Joi o să batem cu 3-0 pe NEC", a spus Borcea.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Gloria Bistriţa, în primul meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici