Borcea: Nu ne interesează niciun jucător, decât în momentul în care va pleca cineva

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, că gruparea pe care o conduce va fi interesată să transfere un fotbalist doar în momentul în care unul dintre jucătorii antrenaţi de Mircea Rednic va pleca la o altă echipă.

13 afișări
Imaginea articolului Borcea: Nu ne interesează niciun jucător, decât în momentul în care va pleca cineva

Borcea: Nu ne interesează niciun jucător, decât în momentul în care va pleca cineva (Imagine: Mediafax Foto)

"Am stabilit lotul şi pregătirea. Totul este conform planului. Nu pleacă nimeni şi nu vine. A venit Claudiu Niculescu. Se pare că nu ne vom putea baza pe Bratu pentru 2-3 luni şi atunci a venit Claudiu Niculescu. Cel mai mare transfer al nostru din această iarnă este revenirea lui Ianis Zicu. Interesul pentru Karamian nu este real. Am spus că nu ne interesează niciun jucător, decât în momentul în care va pleca cineva. Vom găsi un înlocuitor", a spus Borcea după întâlnirea avută cu antrenorul Mircea Rednic la sediul clubului.

Oficialul grupării bucureştene spune că negocierile pentru transferul lui Adrian Ropotan la Dinamo Moscova au intrat în impas când Dinamo a cerut suma de 3 milioane de euro: "Negocierile pentru Ropotan au intrat în impas pentru că noi nu vrem să renunţăm la plata TVA-ului. Noi vrem suma de trei milioane de euro, cu tot cu TVA. Dacă va pleca el, atunci vom discuta de veniri".

În ceea ce îl priveşte pe portarul Bogdan Lobonţ, Borcea spune că nu se pune problema unui transfer al acestuia la o echipă din estul Europei. "De Lobonţ vorbesc tot timpul. El are contract şi a spus că nu vrea să plece de la Dinamo. Dacă va fi o echipă importantă, o echipă mare şi va fi bine pentru el, atunci da, poate pleca. Dar indiferent cât îi va da o echipă din est nu va pleca", a mai spus Borcea.

Preşedintele grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare speră ca echipa antrenată de Mircea Rednic să câştige titlul de campioană şi să poată obţine mai mult de un punct în Liga Campionilor, atât cât a reuşit Steaua în acest sezon. "Nu vreau să discutăm despre Liga Campionilor acum, vreau să luăm campionatul şi apoi vom vedea. Sigur nu vom face un punct. Nu e ruşinos, pentru că important e să ajungi acolo. La infrastructura care există în România, nu este ruşinos", a mai spus Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici