Borcea: Nu ne interesează rezultatul, ci faptul că am adus cea mai bună echipă a tuturor timpurilor

Fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea a declarat, sâmbătă, că nu este interesat de rezultatul meciului amical cu FC Barcelona, ci important este că s-a reuşit aducerea în România a "celei mai bune echipe a tuturor timpurilor".

144 afișări
Imaginea articolului Borcea: Nu ne interesează rezultatul, ci faptul că am adus cea mai bună echipă a tuturor timpurilor

Borcea: Nu ne interesează rezultatul, ci faptul că am adus cea mai bună echipă a tuturor timpurilor (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Sper să fie un spectacol sportiv şi toţi suporterii lui Dinamo să vină cu însemnele clubului, să se vadă că 90 la sută dintre cei de pe stadion sunt suporterii noştri. Nu ne interesează rezultatul, ci faptul că am adus în România cea mai bună echipă din lume, cea mai bună echipă a tuturor timpurilor. Dinamo a marcat împotriva tuturor echipelor importante şi împotriva lui Real Madrid şi împotriva lui Inter. După acest meci, cei de la Barca vor cunoaşte şi jucători români. Cu siguranţă se vor uita la noi şi adversarii din campionat, cu invidie", a declarat Borcea.

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă consideră că pentru jucători este o mare provocare şi speră ca Dinamo să arate ca o echipă care se respectă. "Pentru jucători e o mare provocare, cred că vom marca şi noi, e un moment istoric, sper să facem o treabă bună, să arătăm ca o echipă care se respectă. Nu ştiu dacă-i vom bate, dar sigur nu ne vom face de râs. A fost greu să-i aducem la Bucureşti, dar a meritat tot efortul, când joci cu fotbalişti aflaţi la un alt nivel, e normal să-ţi doreşti să urci. Să nu subestimăm totuşi Dinamo, cred că atacanţii vor avea posibilitatea să se apropie de poartă, cred că vom ieşi cu fruntea sus", a spus Negoiţă.

Pe de altă parte, Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, una dintre cele firmele care organizează evenimentul de la Bucureşti, a declarat că jucătorii formaţiei catalane nu vor ieşi din hotel până la ora meciului. El a mai spus că vineri seară a avut loc o petrecere, la un club din Bucureşti, la care au fost prezenţi oficiali ai FC Barcelona, dar şi ai FC Dinamo.

În faţa hotelului Radisson Blu din Bucureşti se află zeci de fani ai Barcelonei, aşteptând să-şi vadă jucătorii favoriţi.

Tot astăzi, jucătorii echipei catalane Jose Manuel Pinto şi Jordi Alba au participat la conferinţa de presă înaintea partidei cu Dinamo.

Delegaţia echipei FC Barcelona a sosit, vineri seară, la Bucureşti, în vederea meciului amical cu Dinamo, cu o cursă charter de la Goteborg, care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. De la aeroport, echipa antrenată de Tito Vilanova a plecat la Hotelul Radisson Blu, unde va locui pe perioada şederii în Capitala României. Întoarcerea formaţiei catalane în Spania este programată imediat după meciul de sâmbătă.

Echipa Dinamo dispută, sâmbătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici