Borcea: O victorie care ne plasează pe primul loc

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că victoria, cu scorul de 2-1, din meciul cu FC Vaslui, este un rezultat mare, care plasează echipa bucureşteană pe primul loc în clasament, lucru cu care dinamoviştii trebuie să se obişnuiască de acum.

14 afișări
Imaginea articolului Borcea: O victorie care ne plasează pe primul loc

Borcea: O victorie care ne plasează pe primul loc (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie mare, care ne plasează pe primul loc, lucru cu care trebuie să ne obişnuim de acum. Am întâlnit o echipă bună, care joacă în cupele europene. Este o victorie muncită şi meritată. Arbitrajul a fost fără probleme, toate echipele care joacă cu noi o fac cu ambiţie. Sper ca Dinamo să joace în continuare la fel de bine şi în campionat şi în cupe", a spus Borcea.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FC Vaslui, care a înregistrat astfel a doua înfrângere din acest sezon, în etapa a VII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici