Borcea: Timişoara are prima şansă la titlu, dar pentru noi nici locul doi nu e de neglijat

Directorul executiv al FC Dinamo Cristian Borcea a declarat, vineri, că FC Timişoara are prima şansă la câştigarea titlului, având în vedere că în proporţie de 99 la sută îşi va recupera cele şase puncte luate de FIFA, şi a adăugat că pentru formaţia alb-roşie "nici locul doi nu e de neglijat".

5 afișări

"Campionatul se va juca în trei până în ultima etapă, dar în acest moment prima şansă o au cei de la Timişoara dacă îşi recuperează punctele. Iar eu zic că în proproţie de 99 la sută şi le vor recupera. M-ar mulţumi un meci nul acolo, la Timişoara (n.r. - la meciul FC Timişoara - Unirea urziceni) ca să intrăm în cărţi. Nici locul doi nu e de neglijat, jucând în turul trei automat intrăm în Europa League", a explicat oficialul dinamovist.

Cristian Borcea l-a contrazis pe Mihai Stoica, managerul general al clubului Unirea Urziceni, care afirmase că Dinamo are foarte puţini suporteri în România. "Dinamo are în toată România suporteri şi are foarte mulţi, ceea ce nu ştie sau nu vrea să ştie Mihai Stoica. Înseamnă că el nu a trăit în România, pentru că Dinamo e singura echipă care a adus la jocurile ei 80.000 de spectatori. L-a deranjat că au fost la acel meci (n.r. - Unirea urziceni - Dinamo) 3.000 de dinamovişti chiar şi din părţile locului. Este ceva ieşit din comun, văd că Dan Petrescu şi Mihai Stoica vor ca toată lumea să se dea la o parte, să câştige ei campionatul. Au zis că ce să caute Dinamo în Liga Campionilor, păi Dinamo are un buget de 22 de milioane de euro, Dinamo oriunde joacă o face cu stadionul plin, ce să facă Urziceniul? Pe Stadionul Dinamo, chiar aşa urât cum e, încape în el tot oraşul Urziceni", a spus Borcea.

El a adăugat că Dinamo are valoare şi merită să joace în Liga Campionilor. "Păi valoare noi avem. Noi suntem deocamdată capi de serie pe meritul nostru. Am ajuns acum doi ani în primăvara europeană, iar deocamdată Urziceniul nu are nicio victorie în cupele europene. La felul cum am pierdut la Urziceni este incredibil cum poate să mai spună ceva. Aşa jaf cum a fost la Urziceni nu a fost în România niciodată. Tot timpul au pus presiune imensă pe arbitri. Uitaţi-vă cum au câştigat cu Otopeniul, Buzăul şi Rapid. Şi Dan Petrescu, şi Mihai Stoica numai cu presiuni... Uitaţi-vă dacă au fost vreodată dezavantajaţi, numai avantajaţi. Pe Dinamo au bătut-o de două ori numai cu arbitrii. Mihai Stoica este angajat. Gigi Becali a zis că o să ia Unirea Urziceni cu tot cu Mihai Stoica şi o să-l vedeţi pe Mihai Stoica apoi cum îi duce cafeaua lui Valeriu Argăseală", a precizat Cristian Borcea.

Referitor la informaţiile potrivit cărora conducerea grupării alb-roşii va motiva echipa FC Timişoara pentru a câştiga partida cu Unirea Urziceni, Borcea a afirmat: "Timişoara luptă pentru campionat, ce să fac, să-i dau bani lui Iancu să câştige campionatul?"

Borcea a precizat că jucătorii Gabriel Torje şi Bruno Simao au fost amendaţi de conducerea clubului cu câte 10.000 de euro pentru că au fost surprinşi într-un bar miercuri seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici