Bornescu: Locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga I nu reflectă valoarea echipei

Portarul formaţiei Rapid Bucureşti, Mircea Bornescu, a declarat, marţi, că nu a dorit să plece de la Universitatea Craiova şi a precizat că locul 14 ocupat de fosta sa echipă în clasamentul Ligii I nu reflectă valoarea lotului oltenilor.

24 afișări
Imaginea articolului Bornescu: Locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga I nu reflectă valoarea echipei

Bornescu: Locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga I nu reflectă valoarea echipei (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Universitatea Craiova a însemnat ceva special pentru mine, ceva ce nu poate fi uitat niciodată. Eu nu am vrut să plec de la Craiova. A fost o anume conjunctură, nu vreau să mai intru în detalii.

Nu aş vrea să comentez ce se întâmplă la Universitatea, nu mai sunt la Craiova. Sunt destule lucruri de spus, dar întrebaţi-i pe alţii, nu pe mine. S-au făcut, probabil, şi greşeli, dar nu ştiu amănunte, n-am de unde să le cunosc.

Părerea mea este că Universitatea a avut şi ghinion, au fost şi meciuri în care arbitrii au dezavantajat fosta mea echipă. Locul ocupat de Craiova la sfârşitul turului nu este real, ţinând cont nu numai că Universitatea are jucători valoroşi, ci şi de cum au evoluat. Echipa nu a jucat rău.

Eu am urmărit toate partidele Craiovei şi pot spune că doar într-un meci oltenii au jucat slab, cel pierdut la Mediaş, la începutul campionatului. Acum sunt la Rapid, mă simt bine şi vrem să luăm campionatul anul acesta. Voi fi foarte emoţionat de faptul că voi juca împotriva Universităţii. Eu nu mă gândeam că se va întâmpla chestia asta, că voi părăsi Universitatea. Viaţa însă aşa a făcut", a spus Bornescu, într-un interviu acordat Gazetei de Sud.

Portarul giuleştenilor crede că Universitatea va face performanţă în viitorul apropiat, deoarece dispune de jucători talentaţi:

"Cu siguranţă că se va întâmpla ca Universitatea să facă performanţă, mai devreme sau mai târziu. Universitatea a avut lot valoros şi sunt convins că va avea un lot redutabil şi în viitor. În campionatul trecut am fost foarte aproape de calificarea în cupele europene. Şi zic că numai ghinionul a făcut să nu ne calificăm în Liga Europa. Poate că atitudinea noastră a dus la această irosire a calificării în cupele europene".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici