Bornescu: Nu am venit la Rapid să mă îmbogăţesc

Portarul Mircea Bornescu a declarat, joi, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial la FC Rapid, că nu a venit la gruparea giuleşteană pentru a se îmbogăţi, ci pentru a juca fotbal de plăcere.

21 afișări
Imaginea articolului Bornescu: Nu am venit la Rapid să mă îmbogăţesc

Bornescu: Nu am venit la Rapid să mă îmbogăţesc (Imagine:Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"N-am venit la Rapid pentru bani sau să mă îmbogăţesc. Am venit să joc fotbal de plăcere. Să simt suporterii aproape şi să mă bucur alături de ei. Am avut oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, dar alegerea mea a fost Rapidul. Iar asta cred că spune totul. Nu vreau să spun că am fost rapidist de mic, pentru că devin penibil. Dar pot spune că mama ţine cu Universitatea Craiova, iar restul familiei mele cu Rapid. Pe mama am făcut-o fericită, acum vreau să îi fac fericiţi şi pe restul membrilor familiei", a spus portarul în vârstă de 29 de ani.

Bornescu a adăugat că este obişnuit să joace sub presiune, precizând că scopul său este să îi facă pe noii colegi să se simtă în siguranţă pe teren.

"Ştiu că sunt aşteptări mari de la mine la Rapid, dar sunt obişnuit cu presiunea. Şi la Craiova era presiune la fiecare meci, iar asta te căleşte. Speram din tot sufletul să revin cât mai repede pentru că eu vroiam să mă întorc pe gazon. Sunt bucuros că am semnat cu Rapid şi sper să încep cu dreptul aici. Pentru mine farmecul vieţii înseamnă şi bucurie şi supărare, dar ambele să fie legate de Rapid. Eu mi-am dorit foarte mult să ajung la Rapid şi vreau să îi fac pe colegi să se simtă în siguranţă", a afirmat Bornescu, precizând că i-a cinstit cu o bere pe jucătorii giuleşteni după ce transferul său a fost perfectat.

Portarul a menţionat că nu se teme de niciun jucător de la Steaua, adversara echipei Rapid din etapa a XI-a a Ligii I. "Nu mă tem de niciun jucător de la Steaua pentru că Rapid are una dintre cele mai bune echipe din campionat. Mi-aş fi dorit să îi am pe suporteri alături de la primul meci, dar dacă nu se poate acum, îi aştept la următorul", a precizat jucătorul care va purta la Rapid tricoul cu numărul 33.

Portarul Mircea Bornescu a devenit oficial jucătorul formaţiei Rapid, semnând marţi un contract valabil trei ani cu gruparea giuleşteană. Conform unor surse din cadrul clubului, jucătorul va avea un salariu de aproximativ 120.000 de euro pe sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici