Bornescu speră să-i fie anulată suspendarea de şase etape

Portarul echipei Universitatea Craiova, Mircea Bornescu, a declarat, miercuri, că speră să-i fie anulată suspendarea de şase etape dictată de Comisia de Disciplină după accidentarea involuntară a atacantului formaţiei Gloria Bistriţa, Cristian Coroian.

2 afișări
Imaginea articolului Bornescu speră să-i fie anulată suspendarea de şase etape

Bornescu speră să-i fie anulată suspendarea de şase etape

"Mai marii fotbalului, cei care au jucat fotbal şi ştiu ce înseamnă aceste accidente, şi-au spus părerea vizavi de suspendarea mea. E o nedreptate, nu a fost decât un nefericit accident. Sper din tot sufletul să fie o decizie favorabilă mie, pentru că este foarte greu să stau departe de teren, de fotbal. Pentru asta m-am făcut fotbalist, asta ştiu să fac şi nu văd de ce trebuie să fiu suspendat pentru că nu a fost ceva voit. Am vorbit şi cu Cristi Coroian. I-am explicat situaţia, el a înţeles şi a zis că nu are nimic cu mine, că nu vrea să fiu suspendat şi că nu îl încălzeşte cu nimic că eu nu joc. Nici eu nu vreau ca el să fie accidentat şi să stea departe de gazon, i-am oferit sprijinul meu în orice are nevoie, mi-a mulţumit şi mi-a spus că nu îi trebuie nimic. Am rămas prieteni şi vom mai discuta", a spus portarul Universităţii Craiova.

Bornescu a afirmat că nu ştie ce se va întâmpla cu el dacă cei de la Comisia de Apel îi vor lăsa aceeaşi suspendare sau chiar o vor mări aşa cum speră bistritenii. "Doamne fereşte de acest lucru. Ce să fac? Mă apuc de agricultură, oricum, când am primit şase etape mi-a trecut prin minte chiar să mă las de fotbal. Totuşi, mă gândesc că cei de la comisie vor gândi că a fost un accident şi îmi vor da dreptul la muncă. Oricum eu mă pregătesc şi sper ca sâmbătă să fiu în teren la meciul cu Oţelul. Nu i-am înţeles pe cei de la Comisia de Disciplină. Au spus că nu sunt vinovat, că nu a fost intenţie, că fost imprudenţă. Păi asta nu înţeleg. Cei care sunt eliminaţi pentru faulturi violente primesc o etapă sau două, iar eu am primit şase etape. Păi atunci toţi jucătorii vor căuta să primească cartonaşe roşii pentru a primi o etapă. Dacă aşa e regulamentul, e clar că este greşit", a precizat Bornescu.

Mircea Bornescu a declarat că supendarea primită i-a umbrit bucuria calificării naţionalei, dar şi pe cea a naşterii copilului."Îi felicit pe băieţi. Sper din tot sufletul ca şi eu, prin prestaţiile mele, să-l conving pe selecţioner să fiu convocat la naţională. De fapt sunt sigur că prin evoluţiile mele, pentru că mereu când intru pe teren doresc să fiu cel mai bun, apoi prin rezultatele Universităţii, să fiu convocat. Până atunci să trec peste această suspendare nedreaptă", a spus Bornescu.

Oficialii craioveni sunt convinşi că cei de la Comisia de Apel vor lua decizia corectă în cazul Bornescu, adică ridicarea suspendării dictată de Comisia de Disciplină. "Nu poţi dicta şase etape de suspendare unui fotbalist care joacă mingea. Într-adevăr este un accident, dar unul nefericit, iar pentru asta există firme de asigurări. Credem că cei de la Bistriţa ar trebui să contacteze aceste firme, nu să ceară suspendarea lui Bornescu", a afirmat Vlad Roşca, managerul sportiv al craiovenilor.

Portarul Mircea Bornescu a fost suspendat şase etape pentru că la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a X-a, l-a accidentat pe atacantul Cristian Coroian. Apelul formulat de Universitatea Craiova împotriva acestei decizii va fi analizat joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici