Borusia Munchengladbach furnizează surpriza weekendului învingând-o pe Bayer Munchen

Borusia Munchengladbach a furnizat vineri seara prima mare surpriză a weekendului european, învingând pe Bayern Munchen cu 3-2 (2-2).

857 afișări
Imaginea articolului Borusia Munchengladbach furnizează surpriza weekendului învingând-o pe Bayer Munchen

Borusia Munchengladbach furnizează surpriza weekendului învingând-o pe Bayer Munchen

Bavarezii erau neînvinşi de 12 meciuri, din etapa a doua, când Hoffenheim le administra un categoric 4-1.

Lewandowski a deschis scorul în minutul 20, din penalty (după un henţ al lui Neuhaus), fiind urmat peste 6 minute de Goretzka (2-0, min. 26).

Cuplul Stindl, la serviciu, şi Hofmann la execuţie, a punctat de două ori în ultimele 10 minute şi s-a intrat la vestiare la egalitate 2-2.

Imediat după reluare, Hofmann a trecut la serviciu, pasând ideal pentru Neuhaus, care în minutul 49 şi-a răscumpărat greşeala de la primul gol primit, înscriind golul ce s-a dovedit a fi cel al victoriei.

Bayern rămâne pe primul loc cu 33 de puncte, dar poate fi depăşită sâmbătă de RB Leipzig, care întâlneşte acasă pe Borusia Dortmund.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici