Boştină: Adrian Cristea ar putea ajunge la echipa naţională

Mijlocaşul echipei Universitatea Cluj, Gabriel Boştină, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată în Antalya, că noul lui coechipier, Adrian Cristea, ar putea fi un jucător bun pentru echipa naţională a României.

64 afișări
Imaginea articolului Boştină: Adrian Cristea ar putea ajunge la echipa naţională

Boştină: Adrian Cristea ar putea ajunge la echipa naţională (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cristea ar putea ajunge la echipa naţională, dar nu este singurul. Mai sunt câţiva tineri talentaţi care ar putea face pasul. Cristea are acum şansele cele mai mari să ajungă la echipa naţională. În ceea ce priveşte rezultatul cu Ucraina, cred că selecţionerul s-a gândit acum să încerce şi alţi jucători şi asta l-a interesat în primul rând. Eu cred în echipa naţională, sunt obligat să cred în naţională pentru că sunt român. Noile generaţii au obligaţia să readucă echipa naţională acolo unde îi este locul, acolo unde a fost după anii '90", a spus Boştină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gabriel Boştină consideră că Universitaea Cluj este o echipă mai puternică decât în turul campionatului. "Ne-am întărit foarte mult, suntem altă echipă, privim şi noi lucrurile altfel, nu mai suntem aşa speriaţi. Ne-am întărit cu fotbalişti, că sunt de la Dinamo sau de la alte echipe nu contează, contează că au valoare. Aici ne-am antrenat pe terenuri excelente", a mai spus Boştină.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj a menţionat că perioada de pregătire din Antalya le-a fost benefică jucătorilor pe care îi pregăteşte. "A fost importantă această perioadă de pregătire pentru că am stat mai mult timp împreună cu băieţii, am început să ne cunoaştem mai bine, să ne acceptam unii pe alţii aşa cum suntem şi să punem bazele unui început de retur foarte bun. Avem jucători foarte talentaţi, creativi, cu fantezie, care pot oricând să destabilizeze o apărare, dar mecanismul principal pe care ne bazăm este echipa", a spus Badea.

Lotul echipei Universitatea Cluj va reveni, joi, la Cluj, urmând ca "studenţii" să aibă parte de trei zile libere. Clujenii vor continua pregătirea pe plan local, iar sâmbătă, 19 februarie, vor disputa un ultim joc de pregătire, în deplasare, cu Unirea Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici