Boştină lasă să se înţeleagă că negociază cu Dinamo

Fotbalistul Gabriel Boştină, pus pe lista de transfărări de finanţatorul stelist Gigi Becali, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu poate confirma "deocamdată" un transfer la Dinamo, lăsând astfel să se înţeleagă că se află în negocieri cu gruparea "alb-roşie".

1 afișare
Imaginea articolului Boştină lasă să se înţeleagă că negociază cu Dinamo

Boştină lasă să se înţeleagă că negociază cu Dinamo

"Nu pot confirma un tranfer la Dinamo pentru că deocamdată nu e nimic stabilit. Nu pot vorbi acum despre Dinamo", a spus Boştină.

Cu toate acestea, directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, a dezminţit, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, informaţiile conform cărora fotbalistul stelist Gabriel Boştină ar fi ajuns la un acord de transfer la echipa antrenată de Zenga. "Dinamo nu a făcut nicio ofertă pentru Boştină", a spus Borcea.

Miercuri, finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că este dispus să-l cedeze pe mijlocaşului Gabriel Boştină la Dinamo, pentru suma de 90.000 de Euro. "Să-l ia! Cel mai mult aş dori acolo să se ducă, aşa mi-ar plăcea. Vrea şi Urziceniul am înţeles, dar am zis că nu-l dau la Urziceni, la Dinamo vreau să-l dau, Dinamo are prima opţiune. Ca să am omul meu acolo. Nu e de răzbunare de suporteri, am eu secretul meu. Lui Dinamo i-l dau cu 100.000, nu cu 150.000, şi îl dau şi cu 90.000, că acolo vreau să se ducă", a spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici