Boston Celtics a învins Houston Rockets, scor 99-98, în NBA. Rezultatele înregistrate vineri

Formaţia Boston Celtics, liderul Conferinţei de Est, a învins, vineri, cu scorul de 99-98 (12-32, 26-30, 31-16, 30-20), echipa Houston Rockets, ocupanta locului secund în Conferinţa de Vest, într-un meci disputat în liga nord-americană de baschet masculin (NBA).

80 afișări
Imaginea articolului Boston Celtics a învins Houston Rockets, scor 99-98, în NBA. Rezultatele înregistrate vineri

Boston Celtics a învins Houston Rockets, scor 99-98, în NBA. Rezultatele înregistrate vineri

Kyrie Irving s-a evidenţiat de la învingători, cu 26 de puncte, patru pase decisive şi patru recuperări, însă cel mai bun marcator al întâlnirii a fost James Harden, de la Houston Rockets. Conducătorul de joc al oaspeţilor a reuşit 34 de puncte, 10 pase decisive şi şase recuperări.

A fost al 29-lea succes stagional înregistrat de Boston Celtics, care are doar şapte înfrângeri şi conduce în continuare în ierarhia Conferinţei de Est, urmată de Toronto Raptors şi Cleveland Cavaliers, în top 3. Houston Rockets este a doua în clasamentul din Vest, cu 25 de victorii şi opt înfrângeri. Lider este campioana Golden State Warriors.

Rezultatele înregistrate în noaptea de joi spre vineri în NBA:

Orlando Magic - Detroit Pistons 102-89

Milwaukee Bucks - Minnesota Timberwolves 102-96

San Antonio Spurs - New York Knicks 119-107

Portland Trail Blazers - Philadelphia 76ers 114-110

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici