Bratu: Sper să profităm de pasa proastă prin care trece Steaua

Atacantul dinamovist Florin Bratu, care a plecat miercuri, în Belgia, unde urmează să efectueze un control medical, a declarat că speră ca echipa sa să poată profita de pasa proastă prin care trece Steaua şi să învingă în derbiul de sâmbătă.

10 afișări
Imaginea articolului Bratu: Sper să profităm de pasa proastă prin care trece Steaua

Bratu: Sper să profităm de pasa proastă prin care trece Steaua

"Am ceva emoţii, dar am încredere în colegii mei că vor câştiga acest meci. Am lăsat mitraliera la vestiare, la atacanţi. Vor stabili ei cine o va folosi. Dinamo merge inainte şi fără mine, şi fără Ianis Zicu, şi fără Pulhac. Toţi ne dorim să învingem, eu zic că se poate, am demonstrat asta. Steaua este o echipă puternică, dar sper să profităm de pasa proastă prin care trece. Dinamo nu e întâmplător pe primul loc, a câştigat punctele puse în joc şi asta e cel mai important. Le-am zis coechipierilor să câştige pentru că ştiu că mi-aş fi dorit foarte mult să fiu acolo pe teren, pentru că e un meci cu care te întâlneşti de două ori pe an. Cred că sunt jucători care mă pot suplini cu succes. Eu mizez pe unu solist. Venirea lui Dorinel Munteanu poate avea două feţe, poate fi un avantaj, deşi mi-aş dori să nu fie", a declarat Bratu.

Atacantul va efectua în Belgia un control medical în urma căruia medicii vor decide dacă va fi supus unei intervenţii chirugicale.

Bratu s-a accidentat în timpul partidei cu CFR Cluj, din etapa a XI-a a Ligii I, când a suferit o entorsă în urma unui contact cu un adversar.

Derbiul Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici