Bratu, Tincu şi Pecnik au fost reprimiţi la prima echipă a clubului Poli Iaşi

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a luat decizia de a-i reprimi la prima echipă pe Cristian Bratu, Paul Tincu şi Andrej Pecnik, jucători la care renunţase tehnicianul Petre Grigoraş în iarnă.

21 afișări
Imaginea articolului Bratu, Tincu şi Pecnik au fost reprimiţi la prima echipă a clubului Poli Iaşi

Bratu, Tincu şi Pecnik au fost reprimiţi la prima echipă a clubului Poli Iaşi (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Mai avem trei meciuri extrem de dificile şi vreau să am la dispoziţie toţi jucătorii apţi. Având în vedere numărul mare de jucători indisponibili, am decis să-i chem la pregătiri cu echipa mare şi pe ceilalţi jucători la care renunţase Grig (n.r. - Petre Grigoraş) în iarnă. După ce Buta şi Bersnjak au fost în lotul primei echipei încă de la partida cu Pandurii, am decis acum să-i chemăm şi pe Bratu, Tincu şi Pecnik", a spus Dumitru Dumitriu.

Tehnicianul ieşenilor a adăugat că echipa sa trebuie să obţină cel puţin şapte puncte în ultimele trei etape pentru a putea scăpa de retrogradare.

"Dacă jocul rezultatelor şi reuşita de excepţie de la Târgu Jiu a lui Viveiros ne-au păstrat în cărţile salvării, chiar avem datoria să ne jucăm şansa până la capăt. Avem speranţe, dar trebuie să spargem odată seria ghinioanelor şi să câştigăm cu Braşovul, pentru că la Bistriţa am merge cu un moral total diferit. Cred că dacă vom lua şapte puncte în ultimele etape ne vom salva", a mai spus Dumitriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici