Brazilia a câştigat meciul inaugural de la Copa America 2019, scor 3-0, contra Boliviei

Naţionala Braziliei a început cu o victorie ediţia din 2019 a Copa America. Formaţia lui Tite s-a impus cu 3-0 în faţa Boliviei, în partida inaugurală de la turneul final.

125 afișări
Imaginea articolului Brazilia a câştigat meciul inaugural de la Copa America 2019, scor 3-0, contra Boliviei

Brazilia a câştigat meciul inaugural de la Copa America 2019, scor 3-0, contra Boliviei

Fără Neymar, lăsat în afara lotului din cauza unei accidentări, dar cu un public pătimaş pe "Estadio do Morumbi", din San Paulo, Brazilia a deschis scorul în minutul 50, după un penalty acordat de arbitrul Nestor Pitana, pentru henţ. Philippe Coutinho (27 de ani) a transformat de la 11 metri şi tot jucătorului Barcelonei a majorat avantajul naţionalei sale, două minute mai târziu, după o lovitură de cap din apropierea porţii, venită în urma unei pase decisive de la Roberto Firmino, fostul său coleg de la Liverpool.

Scorul final al partidei a fost stabilit de Everton, atacantul legitimat la Gremio. Intrat în minutul 81, fotbalistul de 23 de ani şi-a trecut numele pe lista marcatorilor patru minute mai târziu, după ce a driblat un adversar şi a tras în forţă de la marginea careului.

S-a terminat 3-0, iar Brazilia a ajuns la victoria cu numărul 100 din istorie înregistrată în Copa America şi a început cu dreptul grupa A, din care mai fac parte Peru şi Venezuela, formaţii care se vor întâlni sâmbătă, de la ora 22:00, la Porto Alegre.

Echipele:
Brazilia (4-3-3): Alisson - D. Alves - T. Silva - Marquinhos, Filipe Luis - Fernandinho, Casemiro, Coutinho - Richarlison, (84' Willian) Firmino (65' Gabriel Jesus), Neres (81' Everton)
Bolivia (4-4-1-1): Lampe - Bejarano, Haquin, Jusino, Bejarano - Chumacero, Justiniano, Saucedo (59' Wayar), Saavedra (64' Vaca) - Castro (75' Ramallo) - Martins Moreno

Taguri:
brazilia,
bolivia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici