Brazilia a învins Anglia pe Wembley cu un gol marcat de un adolescent de 17 ani

Selecţionerul Braziliei, Dorival Junior, a declarat că victoria cu 1-0 în faţa Angliei, obţinută pe Wembley, în primul său meci pe banca tehnică, a reprezentat doar un prim pas spre redresarea echipei de cinci ori câştigătoare a Cupei Mondiale, aflată într-o scădere de formă.

625 afișări
Imaginea articolului Brazilia a învins Anglia pe Wembley cu un gol marcat de un adolescent de 17 ani

Naţionala de fotbal a Braziliei a învins sâmbătă cu 1-0 Anglia pe Wembley, într-un meci amical. Golul a fost marcat în minutul 80 de Endrick, în vârstă de 17 ani, care a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat într-un meci internaţional de seniori pe Wembley.

"Dacă îşi păstrează atitudinea pe care a arătat-o până acum, va fi un nume foarte important în fotbalul brazilian şi în fotbalul mondial", a spus Dorival despre adolescentul care urmează să ajungă la Real Madrid de la Palmeiras în iulie.

El a spus că a optat pentru a-l aduce pe Endrick de pe bancă în locul mai experimentatului Richarlison deoarece jucătorul lui Tottenham Hotspur încă se recuperează după o accidentare, relatează Reuters.

Brazilia ocupă locul şase în grupa sud-americană de calificare pentru Cupa Mondială din 2026, după o scădere de formă care l-a costat postul de selecţioner pe Fernando Diniz în acest an.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici