Brazilia lui Neymar şi Argentina lui Messi, victorii în deplasare

  • Lider în preliminariile din America de Sud, Brazilia condusă de Neymar s-a impus în Chile.
  • Cu Messi integralist, Argentina se întoarce victorioasă din Venezuela.
  • Naţionalele din America de Sud au fost boicotate de cluburile din Premier League, care nu şi-au lăsat jucătorii la loturi, ca să nu fie nevoiţi să stea în carantină la întoarcere.
280 afișări
Imaginea articolului Brazilia lui Neymar şi Argentina lui Messi, victorii în deplasare

Neymar, decarul Braziliei

Argentina se întoarce victorioasă de la Caracas, 3-1 cu Venezuela. Cu Leo Messi integralist, deţinătoarea Copei America a punctat prin Lautaro Martinez, Joaquin Correa (ambii de la Inter Milano) şi Angel Correa (Atletico Madrid).

La Santiago de Chile, Brazilia a învins Chile cu 1-0 şi are victorii pe linie în preliminarii. Everton Ribeiro, de la Flamengo, a adus victoria cu golul din minutul 64. Brazilia lui Tite l-a avut în teren pe Neymar, coleg cu Messi la PSG.

În celelate jocuri de joi noapte din preliminariile sud-americane, Ecuador - Paraguay 2-0 şi Peru - Uruguay 1-1.

La aceste meciuri, naţionalele din America de Sud au fost boicotate de cluburile din Premier League, care nu şi-au lăsat jucătorii să răspundă afirmativ convocărilor, de teama regulilor existente în Marea Britanie referitoare la pandemie. La întoarcere, jucătorii ar fi trebuit să intre în carantină şi n-a fi putut evolua în meciurile din campionatul Angliei.

Clasamentul după 7 etape: 1. Brazilia (21p), 2. Argentina (15p), 3. Ecuador (12p), 4. Uruguay (9p), 5. Columbia (9p), 6. Paraguay (7p), 7. Chile (6p), 8.  Bolivia (6p), 9. Peru (5p), 10. Venezuela (4p).

Primele 4 clasate merg direct la Cupa Mondială din Qatar, în decembrie 2022, iar locul 5 trimite în play-off.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici