Brazilia s-a calificat în sferturile Copa America

Brazilia şi-a asigurat un loc în sferturile competiţiei Copa America după ce s-a impus categoric, sâmbătă, 22 iunie, în ultimul meci al grupei A, scor 5-0, în faţa naţionalei din Peru.

91 afișări
Imaginea articolului Brazilia s-a calificat în sferturile Copa America

Brazilia s-a calificat în sferturile Copa America

Casemiro (12), Firmino (19), Everton (32), Dani Alves (53) şi Willian (90) au marcat pentru brazilieni, care au încheiat grupele cu un golaveraj 8-0. În celelalte două meciuri naţionala "Selecao" au înregistrat o victorie, scor 3-0 cu Bolivia, şi o remiză albă cu Venezuela.

Pe locul doi în grupă se află Venezuela, care a învins-o sâmbătă, 22 iunie, pe Bolivia, scor 3-1, şi a adunat cinci puncte. Machis (dublă, 2 şi 55) şi Martinez (87) au marcat pentru Venezuela, în timp ce Justiniano (83) a punctat pentru Bolivia.

Venezuela stă la mâna rezultatelor din celelalte grupe pentru a afla dacă se califică din postura de cea mai bună echipă de pe locul 3.

Brazilia a câştigat ultimul trofeu de Copa America in 2007.

Duminică, 23 iunie, au loc ultimele partide din grupa B: Columbia - Paraguay si Argentina - Qatar.

Naţionala "pumelor" nu a avut cel mai bun traseu la Copa America, are un singur punct după două jocuri, ocupând ultimul loc al grupei B. Columbia este deja calificată cu şase puncte, în timp ce Paraguay are două, iar Qatar un singur punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici