BRD Năstase Ţiriac Trophy, desemnat cel mai bun turneu de 250 de puncte din circuitul ATP

Bogdan Enoiu, organizatorul BRD Năstase Ţiriac Trophy, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că turneul de la Bucureşti a fost desemnat de Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) drept cea mai bună competiţie din categoria 250 de puncte.

148 afișări
Imaginea articolului BRD Năstase Ţiriac Trophy, desemnat cel mai bun turneu de 250 de puncte din circuitul ATP

BRD Năstase Ţiriac Trophy, desemnat cel mai bun turneu de 250 de puncte din circuitul ATP (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"La categoria noastră, modestă, de 250 de puncte, suntem cel mai bun turneu din circuit, conform ATP", a precizat Enoiu.

El a spus că biletele pentru semifinalele şi finala ediţiei din acest an s-au vândut în proporţie de 60 la sută. "Spre deosebire de alţi ani, s-au dat toate abonamentele într-o singură zi, în total 250, iar semifinalele şi finala sunt vândute în proporţie de 60 la sută", a spus Enoiu.

Bogdan Enoiu a afirmat că se va retrage din activitatea de organizator al turneului atunci când la Bucureşti vor juca Roger Federer şi Rafael Nadal. "Cea mai frumoasă amintire e de la ediţia din 2002, pentru că de atunci am început să mă implic mai mult în organizarea turneului. Visul meu este să-mi închei cariera de organizator de turnee cu un meci Federer - Nadal", a completat Enoiu.

Fostul lider ATP Ilie Năstase susţine că nu îl interesează cine va câştiga turneul. "Turneul creşte de la an la an. Pentru mine nu contează cine îl câştigă, poate să se impună şi numărul 200 mondial, nu trebuie să se impună cel mai bun", a afirmat Năstase.

Cea de-a 20-a ediţie a BRD Năstase Ţiriac Trophy se va disputa la arenele BNR, în perioada 18-26 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici