Brigadă de arbitri din Polonia la meciul Steaua Bucureşti - AS Trencin

Partida dintre echipa Steaua Bucureşti şi formaţia slovacă AS Trencin, din manşa secundă a turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Polonia, avându-l la centru pe Pawel Raczkowski, a anunţat, duminică, site-ul oficial al campioanei României.

155 afișări
Imaginea articolului Brigadă de arbitri din Polonia la meciul Steaua Bucureşti - AS Trencin

Brigadă de arbitri din Polonia la meciul Steaua Bucureşti - AS Trencin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Raczkowski va fi ajutat de asistenţii Michal Obukowicz şi Pawel Sokolnicki, iar Tomasz Musial va fi arbitru de rezervă.

Delegatul UEFA pentru acest joc va fi bulgarul Andrei Medinţev, în timp ce spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez va superviza activitatea arbitrilor.

Programul activităţilor de presă de marţi pentru această întâlnire este următorul:

- 17.30 - conferinţă de presă Steaua Bucureşti - Centrul Naţional Mogoşoaia;

- 18.00 - antrenament oficial Steaua Bucureşti - Centrul Naţional Mogoşoaia - deschis presei în primele 15 minute;

- 18.30 - conferinţă de presă AS Trencin - Arena Naţională;

- 19.00 - antrenament oficial AS Trencin - Arena Natională - deschis presei în primele 15 minute.

Partida Steaua Bucureşti - AS Trencin, din manşa secundă a turul doi preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. În tur, Steaua s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici