Brigadă din Italia la meciul Steaua - Galatasaray

Meciul Steaua - Galatasaray, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Italia, condusă la centru de Matteo Simone Trefoloni, acelaşi care a oficiat, în 2007, la meciul tur al "roş-albaştrilor" cu BATE Borisov, din aceeaşi fază a competiţiei.

27 afișări
Imaginea articolului Brigadă din Italia la meciul Steaua - Galatasaray

Arbitrul Matteo Trefoloni (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit site-ului uefa.com, Trefoloni îi va avea ca asistenţi pe Cristiano Copelli şi Simone Pirondini, iar arbitru de rezervă va fi Luca Banti.

Delegatul UEFA pentru partida Steaua - Galatasaray va fi austriacul Wolfgang Thierrichter, iar observator pentru arbitri a fost numit elveţianul Markus Nobs.

Trefoloni a mai arbitrat Steaua la meciul tur cu bieloruşii de la BATE Borisov (scor 2-2), disputat în deplasare, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, ediţia 2007/2008.

Centralul Matteo Trefoloni are 37 de ani şi este arbitru internaţional din 2004. A condus două finale ale Cupei Italiei, în 2005 şi 2006, iar în Liga Campionilor a debutat în noiembrie 2006. Numele său a fost implicat în scandalul Calciopoli, fiind interogat de anchetatori, dar a fost declarat nevinovat.

O altă echipă românească arbitrată de Trefoloni a fost Rapid, la meciul cu Panathinaikos Atena, scor 0-0, din grupele Cupei UEFA, disputat în noiembrie 2006 partida.

Partida Steaua Bucureşti - Galatasaray Istanbul se va disputa miercuri, la ora 20.45. În tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici