Brigitte Sfăt a DIVORŢAT de Ilie NĂSTASE

Brigitte Sfat a anunţat pe Facebook că divorteaza de Ilie Nastase. Vedeta spune ca motivul nu este infidelitatea sotului, ci este deranjata de "nesimtirea fostei soţii".

14570 afișări
Imaginea articolului Brigitte Sfăt a DIVORŢAT de Ilie NĂSTASE

Brigitte Sfat a DIVORŢAT de Ilie NĂSTASE

"Astazi, 12 iulie, anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m am saturat de nesimtirile fostei sotii, de faptul ca non stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua.

I-am dat un mini cooper , cu 30000 km la bord, si a facut un scandal monstru.

Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i a mai dat acestei dudui 1200000€......iar in fiecare an peste 300000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti.....

Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina", scrie Brigitte Sfat pe contul ei de Facebook. 

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt în 2013.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au făcut, în noiembrie 2013, petrecerea de nuntă la un hotel de cinci stele din Poiana Braşov - deşi nu s-au căsătorit religios -, printre invitaţii la eveniment numărându-se Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici