Brisbane 2016. Simona Halep despre meciul cu Azarenka: Foarte greu

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, afirmă că are parte de un debut extrem de dificil în 2016, împotriva fostului lider mondial Victoria Azarenka din Belarus, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Brisbane.

3081 afișări
Imaginea articolului Brisbane 2016. Simona Halep despre meciul cu Azarenka: Foarte greu

Brisbane 2016. Simona Halep despre meciul cu Azarenka: Foarte greu (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Foarte greu. Abia aştept să încep anul. Sunt emoţionată. Ştiu că nu este uşor, deoarece primul meci al anului este întotdeauna dificil, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Cred că va fi un meci frumos. Va fi greu, o mare provocare pentru mine. Am jucat împotriva ei la US Open, aşa că abia aştept să o întâlnesc din nou pentru a vedea cât de bine pot evolua în primul meci al anului", a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Azarenka a învins-o pe sportiva rusă Elena Vesnina, locul 115 WTA, venită din calificări, luni, în primul tur la Brisbane, turneu dotat cu premii de un milion de dolari, urmând ca în runda următoare să joace cu principala favorită, Simona Halep, sportivă care a stat în manşa inaugurală.

Azarenka, locul 22 WTA, s-a impus cu scorul de 6-2, 6-0, după o oră şi 27 de minute de joc. În acest meci, jucătoarea din Belarus a avut o proporţie de reuşită a primului serviciu de 74 la sută, a înregistrat 22 de lovituri câştigătoare şi numai şapte greşeli neforţate. Ea a fost condusă cu 2-0, apoi a câştigat 12 ghemuri la rând.

Halep şi Azarenka s-au mai întâlnit până acum de trei ori, ultima oară în sferturi la US Open, când românca s-a impus, scor 6-3, 4-6, 6-4. Anterior, Azarenka a câştigat ambele partide disputate în 2012, în optimile de finală ale turneului de la Doha, scor 6-3, 6-1, şi în aceeaşi fază la Linz, scor 6-1, 6-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici