Britanicii de la Mercedes se pregătesc pentru cursa de la Miami. Cum vor să-şi îmbunătăţească monopostul

Echipa Mercedes, campioana din Formula 1, ar putea avea la dispoziţie noi piese pentru a-şi îmbunătăţi monopostul la timp pentru Marele Premiu de la Miami de săptămâna viitoare, a declarat miercuri Andrew Shovlin, inginerul şef al britanicilor.

679 afișări
Imaginea articolului Britanicii de la Mercedes se pregătesc pentru cursa de la Miami. Cum vor să-şi îmbunătăţească monopostul

Sursa foto: Profimedia

Mercedes se luptă cu probleme încă de la începutul sezonului, Lewis Hamilton, septuplu campion mondial, fiind deja la 58 de puncte în spatele lui Charles Leclerc de la Ferrari, după patru curse.

Hamilton a terminat pe locul 13 în Marele Premiu al Emiliei Romagna de duminica trecută, la Imola.

Shovlin a declarat într-o informare pe canalul YouTube al echipei că problema a ridicat noi provocări inginereşti pe care Mercedes trebuie să le înţeleagă.

„Să sperăm că în curând, poate chiar de la Miami, vom putea începe să aducem unele piese la maşină care sperăm că ne vor da o indicaţie dacă ne îndreptăm în direcţia corectă", a spus el.

„Nu ne aşteptăm să rezolvăm acest lucru peste noapte, dar dacă putem obţine un indiciu că mergem în direcţia corectă, că am ajuns cu adevărat să înţelegem ceea ce se întâmplă, atunci vom fi destul de mulţumiţi că tocmai ne îndreptăm pe calea cea bună."

Problema a forţat echipa, acum a treia în clasament, să ruleze maşina mai sus decât era planificat, ceea ce afectează performanţa aerodinamică.

Shovlin a declarat că o mare parte din munca depusă la uzină a fost pentru a înţelege fenomenul şi a vedea dacă există o soluţie aerodinamică.

"Fiind realişti, credem că acesta va fi un lucru pe care îl vom aborda în etape, mai degrabă decât un moment mare în care totul dispare", a adăugat el.

„Dar vedem semne încurajatoare... sperăm să aducem piese la maşină în curând, poate chiar la Miami, unde sperăm să vedem progrese în această problemă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici