Bruno Martins Indi: Gabriel Torje este cel mai periculos jucător al României

Fundaşul Bruno Martins Indi a declarat că mijlocaşul Gabriel Torje este cel mai periculos jucător al echipei României şi că naţionala Olandei va avea, marţi seară, în faţa "tricolorilor", un meci mult mai greu decât a fost în Ungaria.

205 afișări
Imaginea articolului Bruno Martins Indi: Gabriel Torje este cel mai periculos jucător al României

Bruno Martins Indi: Gabriel Torje este cel mai periculos jucător al României (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Suntem Olanda şi trebuie să învingem. Sigur, România va avea mai mult entuziasm după succesul din Turcia şi va fi susţinută de peste 50.000 de oameni. Dacă vom face un joc bun, va veni şi rezultatul aşteptat. Echipa României va dori să îşi mulţumească fanii, iar noi trebuie să profităm.. Va fi mult mai dificil decât cu Ungaria. Aripa dreaptă Gabriel Torje este cel mai periculos jucător al României", a spus fotbalistul formaţiei Feyenoord Rotterdam, potrivit cotidianului De Telegraaf.

Fundaşul Daryl Janmaat a menţionat că partida cu România va fi una pe viaţă şi pe moarte. "Victoria cu Andorra era logică, acum ne aşteaptă un meci mult mai greu. Dacă învingem la Bucureşti ne înscriem pe drumul cel bun către turneul final de la Rio", a spus jucătorul echipei Feyenoord Rotterdam.

Fundaşul Ricardo van Rhijn (Ajax Amsterdam) a afirmat că a fost surprins de victoria României în Turcia. "Oricum, chiar dacă România a câştigat, nu mai contează, noi trebuie să obţinem un rezultat bun la Bucureşti. Acum românii au mai multă încredere, însă trebuie să ne arătăm valoarea”, a completatVan Rhijn.

Mijlocaşul Wesley Sneijder, care se tratează în SUA în urma unei accidentări, a declarat că le va ţine pumnii coechipierilor săi. "Cine învinge, face un pas mare spre Cupa Mondială. Am încredere că noi vom fi cei care iau toate cele trei puncte. E dificil să nu fiu pe teren la un astfel de meci important, îmi pare rău că nu îmi pot ajuta echipa", a comentat Sneijder.

Echipa naţională a României va întâlni Olanda, marţi, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2014, cele două echipe fiind neînvinse şi ocupând primele locuri ale Grupei D cu maximum de puncte, după câte trei meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici