Bryan Robson: Oferta de la Chelsea pentru Rooney este o insultă

Fostul internaţional englez Bryan Robson a declarat, vineri, că oferta de 25 de milioane de lire sterline, făcută de Chelsea pentru atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, este o insultă la adresa jucătorului.

179 afișări
Imaginea articolului Bryan Robson: Oferta de la Chelsea pentru Rooney este o insultă

Bryan Robson: Oferta de la Chelsea pentru Rooney, de 25 de milioane de lire, este o insultă

"Ceea ce mă face să râd este că mi s-a spus că ultima ofertă a fost între 25 şi 30 de milioane de lire sterline. Pentru Wayne Rooney? Un jucător în vârstă de 27 de ani care probabil se numără printre cei mai buni şase atacanţi din lume? Ce va trebui să plătească United pentru a-l înlocui? Sunt uimit. Consider că este o insultă la adresa lui Wayne Rooney. Nu ştiu ce este în capul lui Wayne şi în cel al agentului său, de ce vrea să plece. Ştiu că a avut neînţelegeri cu Sir Alex, dar acum antrenor este David Moyes. Important este să se concetreze asupra fotbalului în acest sezon. Nu ştiu ce vede - iarba este mai verde în partea cealaltă - fanii îl iubesc, jucătorii îl iubesc... Nu văd care este problema", a spus Robson, informează mirror.co.uk.

Gruparea Manchester United a refuzat, luni, o ofertă de 25 de milioane de lire sterline plus bonusuri de la Chelsea pentru atacantul Wayne Rooney. Oferta a fost făcută duminică seară, dar United şi-a menţinut decizia de a nu-l transfera pe atacantul de 27 de ani.

În iulie, Chelsea a mai prezentat o ofertă de 20 de milioane de lire sterline pentru Rooney, dar şi aceasta a fost refuzată de Manchester United.

Rooney mai are doi ani de contract cu Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici