Bubba Wallace nu este victima unui atac rasist. Ce a aflat FBI despre ştreangul din garajul său

  • Bubba Wallace este „victima” unei coincidenţe neplăcute, nu a rasismului
  • Ştreangul din garajul său se află acolo încă de anul trecut. FBI a declarat că nici repartizarea lui Wallace la acel garaj nu este un act de rasism
879 afișări
Imaginea articolului Bubba Wallace nu este victima unui atac rasist. Ce a aflat FBI despre ştreangul din garajul său

sursa foto: profimedia

După ce Bubba Wallace, singurul pilot NASCAR de culoare, a descoperit un ştreang în garajul său şi a acuzat că este un gest făcut din rasism, poliţiştii şi FBI au investigat situaţia, relatează Fox News.
 
S-a descoperit că ştreangul se afla în garajul lui Bubba Wallace din octombrie 2019, iar oficialii FBI declară că nu ar fi ştiut nimeni faptul că pilotul NASCAR ar fi primit acel garaj, prin urmare este doar o coincidenţă neplăcută în contextul actual.
 
„FBI a aflat că garajul cu numărul 4 a fost primit de Bubba Wallace săptămâna trecută. Cercetarea a scos la suprafaţă probe care demonstrează că ştreangul se afla în garaj încă din octombrie 2019. Există şi o filmare confirmată de NASCAR”, declară un oficial FBI.
 
„Deşi acum se ştie că ştreangul este în garajul cu numărul 4 încă din octombrie 2019, nimeni nu ar fi putut şti că domnul Wallace va primi exact acest garaj”, a explicat oficialul FBI.
 
Nu au fost făcute acuzaţii ulterioare cu privire la acest caz.
 
Autor Zanfir Carmen
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici