Bud: Am ajuns la cea mai bună echipă din ţară

Atacantul Cristian Bud, cel mai recent transfer al echipei CFR Cluj, a declarat, luni, că a ales să semneze cu formaţia ardeleană datorită seriozităţii manifestate de conducători pe parcursul negocierilor.

13 afișări
Imaginea articolului Bud: Am ajuns la cea mai bună echipă din ţară

Bud: Am ajuns la cea mai bună echipă din ţară (Imagine: Mediafax Foto)

Bud a mai spus că CFR Cluj este cea mai bună echipă din ţară, iar acesta a fost un alt factor decisiv în alegerea sa, în ciuda ofertelor pe care le-a mai avut.

"Sunt foarte încântat că am ajuns la CFR Cluj. E un pas foarte mare pentru mine. Am semnat cu una dintre cele mai bune echipe din prima ligă, poate chiar cu cea mai bună. Am mai avut şi alte oferte interesante, nu neg asta, dar am ales să vin la Cluj pentru că cei de acolo s-au dovedit foarte serioşi la negocieri. Sunt conştient că mă va aştepta o concurenţă foarte puternică, Clujul are câţiva atacanţi foarte buni, dar nu mi-e teamă", a afirmat actualul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaş.

Cristian Bud, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu CFR Cluj, a anunţat luni site-ul oficial al echipei clujene, angajamentul urmând să intre în vigoare în luna ianuarie a anului 2010.

Bud a evoluat în cariera lui la echipele FC Baia Mare, Liberty Salonta şi Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici