Buget de 60 de milioane de euro pentru transferuri, la Real Madrid

Directorul sportiv al clubului Real Madrid, Predrag Mijatovici, va avea la dispoziţie suma de 60 de milioane de euro pentru aducerea de noi jucători la gruparea madrilenă, în această vară, informează cotidianul As.

20 afișări
Imaginea articolului Buget de 60 de milioane de euro pentru transferuri, la Real Madrid

Buget de 60 de milioane de euro pentru transferuri, la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, preşedintele clubului, Ramon Calderon, i-a promis lui Mijatovici această sumă pentru ca Real Madrid să poată lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor.

Real Madrid are două priorităţi în ceea ce priveşte achiziţionarea de jucători: un atacant, în acest sens fiind vizat Klaas-Jan Huntelaar de la Ajax Amsterdam, şi un mijlocaş, nominalizat fiind Diego de la Werder Bremen.

As notează că gruparea Real Madrid este interesată şi de fundaşul Ezequiel Garay, component al echipei Racing Santander, pe care îl doreşte pentru sezonul 2009/2010. Mijatovici preferă să mai aştepte un an pentru a-l aduce pe Garay, până când va expira contractul italianului Fabio Cannavaro.

În ceea ce priveşte jucătorii la care gruparea din Madrid va renunţa, aceştia sunt Julio Baptista şi Diarra, în schimbul cărora Real speră să obţină 40 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici