Bugetul pentru transferuri al Rapidului ar putea depăşi 10 milioane de euro

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce va cheltui în această vară zece milioane de euro pentru achiziţii, precizând că este dispus să suplimenteze această sumă în situaţia în care antrenorul Jose Peseiro afirmă că nu este suficientă.

14 afișări
Imaginea articolului Bugetul pentru transferuri al Rapidului ar putea depăşi 10 milioane de euro

Bugetul pentru transferuri al Rapidului ar putea depăşi 10 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Bugetul nostru pentru transferuri este stabilit. O să cheltuim 10 milioane de euro pentru transferuri. Suntem dispuşi să facem acest efort pentru că ne dorim performanţă. Şi dacă antrenorul spune că mai este nevoie, şi e vorba de jucători valoroşi care pot ajuta Rapidul, atunci băgăm mâna în buzunar şi suplimentăm. Peseiro va avea jucătorii pe care şi-i doreşte. La fel ca şi lui Boloni dacă venea, aceleaşi condiţii i le punem la dispoziţie şi lui Peseiro", a spus Taher.

Întrebat dacă Rapid negociază cu Valencia pentru mijlocaşul Hugo Viana (25 de ani), Taher a răspuns: "Viana parcă era pe lista de 6-7 jucători, dar nu mai ştiu bine. Ştiu că au mai fost tăiaţi câţiva de pe listă, dar nu ştiu nume. Nu mă ocup de transferuri, eu dau banii".

Primii jucători transferaţi de Rapid în această vară ar putea fi fotbaliştii echipei Nacional Madeira, Ricardo Fernandes şi Juliano Spadacio. Conform cotidianului O Jogo, cei doi au fost cedaţi de Nacional Madeira clubului Rapid pentru suma de 2,2 milioane de euro. "Fernandes şi Spadacio vor merge la Rapid, echipă antrenată de portughezul Jose Peseiro. Suma de transfer nu a fost dată publicităţii, dar se vorbeşte că ar fi vorba de 2,2 milioane de euro pentru amândoi", a scris sursa citată. Cu toate acestea, acţionarul George Copos nu a confirmat tranzacţia, precizând doar că este posibil ca transferurile să se realizeze în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici