Burleanu: Hagi e recunoscut pentru misoginismul său, dar nu mă aşteptam să calomnieze o domnişoară

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Gheorghe Hagi este recunoscut pentru misoginismul său, dar că nu se aştepta ca acesta să "calomnieze o domnişoară" cu aptitudini intelectuale precum Marketa Haindlova.

443 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Hagi e recunoscut pentru misoginismul său, dar nu mă aşteptam să calomnieze o domnişoară

Răzvan Burleanu (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

"În ceea ce o priveşte pe Marketa Haindlova am decis de comun acord să rămână pe post de colaborator extern. Am asistat dezamăgit la o gândire periferială, fiindcă se întâmplă câteodată să nu avem în România experţii de care avem nevoie. Şi atunci trebuie să te uiţi pe alte pieţe şi să apelezi la experienţa acestora. În ceea ce îl priveşte pe domnul Gheorghe Hagi, îl consideram un om serios care nu pleacă urechea la zvonuri sau la intoxicări de trei parale. Deşi este recunoscut de dumneavoastră tuturor pentru misoginismul său, nu mă aşteptam la aceste declaraţii lipsite de acoperire care să calomnieze o domnişoară, ce are deja construit un parcurs profesional la cel mai înalt nivel european şi este foarte apreciată în foarte multe organizaţii sportive din Europa. Şi are foarte multe aptitudini intelectuale de care foarte mulţi bărbaţi verzi şi bravi nici măcar nu se apropie", a declarat Burleanu.

Finanţatorul FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, afirmase săptămâna trecută că la FRF nu s-a schimbat nimic odată cu venirea noii conduceri, singurul lucru notabil fiind termenul de o lună dat de Marketa Haindlova pentru a accepta postul de director relaţii internaţionale, pe care a numit-o "domnişoara în bikini". "Multe lucruri nu sunt cum trebuie în România, mai ales în fotbal. Nu s-a schimbat nimic, dovadă că într-o lună nu am văzut nimic. Nu s-a vorbit despre strategie, despre ceea ce trebuie să se întâmple în fotbalul românesc, absolut nimic. Un singur lucru a ieşit, o domnişoară care era în costum de baie şi care ne-a dat termen de o lună în care să spună dacă vine sau nu la federaţie. Fraţilor, treziţi-vă odată! Hai să ne trezim! Nu ştim dacă vine, dar o vedem în poză la plajă. Mai trebuie să se îmbrace şi un băiat la fel şi gata, ne-am dat dracu'. Fotbalul românesc s-a dus dracu'! De o lună vorbim despre ce? Eu nu am văzut nimic, strategie, nimic", a declarat Hagi.

În campania pentru alegerile la preşedinţia FRF, Răzvan Burleanu anunţa că Marketa Haindlova din Cehia, specialistă în drept european şi sportiv, face parte din echipa sa şi urmează să ocupe funcţia de director relaţii internaţionale şi politici europene.

Răzvan Burleanu a fost ales, la 5 martie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 58 câte a avut Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici