Burleanu îl acuză pe Sandu că acţionează împotriva candidaturii României la organizarea Euro-2020

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că are "semnale" că predecesorul său de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, membru în Comitetul Executiv al UEFA, acţionează împotriva candidaturii României la organizarea unor meciuri din cadrul turneului final al Euro-2020.

141 afișări
Imaginea articolului Burleanu îl acuză pe Sandu că acţionează împotriva candidaturii României la organizarea Euro-2020

Razvan Burleanu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am primit mai multe semnale că domnul Mircea Sandu face un joc tocmai împotriva acestui deziderat (n.r. - organizarea unor meciuri de la Euro-2020), confundând interesele şi resentimentele personale cu interesul naţional. Nu am ce să comentez despre un asemenea comportament, dumnealui alege pe ce carte îşi joacă ultima prezenţă în fotbalul românesc. Mi-aş dori în acelaşi timp să-l văd pe domnul Mircea Sandu, dacă are forţa interioară să o facă, demonstrând că poate susţine un demers naţional, un demers al fotbalului românesc, chiar dacă nu va avea niciun câştig financiar personal", a spus, luni, Burleanu.

Turneul final al Campionatului European din 2020 se va desfăşura în 13 oraşe desemnate astfel ca partidele să se dispute pe tot întinsul continentului. UEFA a primit 19 dosare de candidatură pentru 12 pachete standard (un meci din optimi sau sferturi şi trei din faza grupelor) şi un pachet special (finala şi semifinalele). România candidează cu Arena Naţională din Capitală pentru pachetul standard. Oraşele gazdă ale Euro-2020 vor fi cunoscute la 19 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici