Busquets îşi va prelungi contractul cu Barcelona, devenind al patrulea cel mai bine plătit jucător

Mijlocaşul Sergio Busquets îşi va prelungi contractul cu FC Barcelona, scadent la 30 iunie 2018, şi va deveni al patrulea cel mai bine plătit jucător din lotul catalan, după Messi, Xavi şi Iniesta, informează marca.com.

110 afișări
Imaginea articolului Busquets îşi va prelungi contractul cu Barcelona, devenind al patrulea cel mai bine plătit jucător

Busquets îşi va prelungi contractul cu Barcelona, devenind al patrulea cel mai bine plătit jucător (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Impresarul jucătorului, Jose María Orobitg, a avut o întâlnire cu directorul secţiei de fotbal, Raul Sanllehí, în cadrul căreia s-a stabilit ca fotbalistul în vârstă de 26 de ani să-şi prelungească înţelegerea cu un an, cu opţiune pentru încă unul.

Totodată, clauza de reziliere a contractului lui Busquets ar putea ajunge la 200 de milioane de euro, de la 150 de milioane cât este în prezent, iar salariu său la zece milioane de euro.

Format la FC Barcelona, Busquets a debutat în Primera Division în 2008, când echipa era antrenată de Pep Guardiola. Internaţionalul spaniol se va afla la a treia prelungire de contract, după cele încheiate în 22 decembrie 2008 (până în iunie 2013) şi 27 august 2013 (până în 30 iunie 2018).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici