Bute spune că ar boxa şi cu arbitri din Columbia în meciul cu Zuniga

Pugilistul Lucian Bute a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este dispus să boxeze în meciul cu columbianul Fulgencio Zuniga şi cu arbitri din Columbia, răspunzând astfel promotorului adversarului său căruia îi este teamă că lupta va fi condusă de arbitrul care l-a "avantajat" pe român.

17 afișări
Imaginea articolului Bute spune că ar boxa şi cu arbitri din Columbia în meciul cu Zuniga

Bute spune că ar boxa şi cu arbitri din Columbia în meciul cu Zuniga (Imagine: Mediafax Foto)

"Am câştigat meciul împotriva lui Andrade, arbitrii nu au câştigat pentru mine. În ce mă priveşte pe mine, arbitrul ar putea veni şi din Columbia. Nu-mi pasă. Meciul va fi câştigat cu ce voi face în ring. Îmi voi face treaba în ring şi voi arăta tuturor că merit să rămân campion", a spus Bute.

Promotorul pugilistului columbian Fulgencio Zuniga, Alfredo Marchio, a declarat că ar putea să-l retragă din meci pe compatriotul său dacă lupta va fi arbitrată de Marlon Wright, acelaşi care a condus şi întâlnirea dintre Bute şi Librado Andrade. "Cu siguranţă nu vreau să văd acelaşi arbitru. Asta ar putea fi o mare problemă. Suntem aici să luptăm, dar trebuie să ştim că va fi o decizie dreaptă. Trebuie să mă ocup de toate, să îmi protejez pugilistul. Cred că Bute este vulnerabil. Cred că Librado Andrade l-a zdruncinat bine şi Fulgencio Zuniga va termina treaba", a spus Marchio.

IBF nu a anunţat încă arbitrii care vor oficia la meciul dintre Lucian Bute şi Fulgencio Zuniga.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa columbianului Fulgencio Zuniga, într-o gală ce va fi transmisă în direct, începând cu ora 1.30, la Pro TV. În aceeaşi gală va boxa şi Jo Jo Dan, care îl va întâlni pe mexicanul Cesar Soriano.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins, în 25 octombrie 2008, pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat la Montreal.

Citeşte şi:

Bute: Sunt gata să îmi apăr titlul

Presa canadiană: Bute a pierdut prin KO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici