Butragueno: Real Madrid merită să fie campioană

Directorul pentru relaţii internaţionale al grupării Real Madrid, Emilio Butragueno, a declarat după victoria din meciul cu FC Barcelona, scor 2-1, că mai sunt multe puncte în joc până la finalul sezonului şi orice este posibil, dar echipa madrilenă a arătat că merită să fie campioană, informează As

5 afișări

"Mai sunt multe puncte în joc şi este posibil orice, dar rezultatul este fabulos pentru noi. Aşteptam aşa ceva de mult timp şi acum nu putem să ratăm, avem deja un mare avantaj. După ceea ce s-a întâmplat astăzi Madrid merită să fie campioană", a spus Butragueno.

De cealaltă parte, vicepreşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că Real Madrid încă nu a câştigat campionatul matematic, dar "uneori matematica spune ceva şi raţiunea altceva".

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Real Madrid, în etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, în celebrul El Clasico, în care jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au stabilit un record de goluri marcate într-un sezon - 109.

Golurile madrilenilor au fost înscrise de Khedira '17 şi Cristiano Ronaldo '73. Pentru FC Barcelona a înscris Alexis, în minutul 70.

Cristiano Ronaldo s-a detaşat sâmbătă în clasamentul celor mai buni marcatori, cu 42 de reuşite în primul eşalon în acest sezon. El a înscris per total 54 de goluri în cele 50 de partide jucate în acest sezon în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici