Cadel Evans îl contrazice pe Lance Armstrong: Eu sunt dovada că Turul Franţei se poate câştiga şi fără dopaj

Rutierul australian Cadel Evans a declarat, vineri, că el reprezintă dovada că Turul Franţei se poate câştiga şi fără dopaj, după ce americanul Lance Armstrong afirmase că nimeni nu se poate impune "Marea Buclă" dacă nu recurge la substanţe dopante.

270 afișări
Imaginea articolului Cadel Evans îl contrazice pe Lance Armstrong: Eu sunt dovada că Turul Franţei se poate câştiga şi fără dopaj

Cadel Evans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred exact contrariul şi sunt dovada că nu este adevărat", a declarat Cadel Evans, în vârstă de 36 de ani, câştigător al Turului Franţei în 2011.

Americanul Lance Armstrong a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Le Monde, că este imposibil să câştigi Turul Franţei fără să te dopezi. "Este imposibil să câştigi Turul Franţei fără dopaj, deoarece este o probă de anduranţă, unde oxigenul este determinant", a spus Armstrong.

Ediţia cu numărul 100 a Turului Franţei începe, sâmbătă, la Porto Vecchio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici