Calciomercato: Lobonţ a fost sigur în poarta Romei

Site-ul calciomercato.it a scris că portarul Bogdan Lobonţ a avut intervenţii sigure în partida pe care echipa AS Roma a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a VI-a a campionatului Italiei.

29 afișări
Imaginea articolului Calciomercato: Lobonţ a fost sigur în poarta Romei

Calciomercato: Lobonţ a fost sigur în poarta Romei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 in ternaţionalului român, la fel ca şi site-urile abitarearoma.net, calcionew.org, forzaroma.info şi laroma24.it. "Lobonţ a fost sigur în poarta Romei şi a rezolvat multe momente critice. Nu a avut nicio vină la golurile încasate", a scris calciomercato.it.

"Românul a fost cel mai bun jucător al Romei. A apărat tot ce a putut, dar nu a fost de ajuns", a notat abitarearoma.net.

"Lobonţ a fost singurul jucător al Romei care merită notă de trecere. A avut două intervenţii magnifice la Lavezzi şi una la Cavani. Atent pe ieşiri, românul a dat siguranţă apărării", a scris calcionew.org.

"Românul a avut intervenţii bune şi ieşiri inspirate din poartă. O notă pozitivă într-un meci pe care Roma trebuie să-l uite repede", a notat forzaroma.info.

"Intervenţiile lui Lobonţ au salvat Roma de la un dezastru. A fost foarte aproape să-şi salveze echipa şi la primul gol primit, dar şutul lui Hamsik s-a dus perfect", a scris laroma24.it.

Cotidianul Il Sussidiario şi agenţia Datasport l-au notat cu 6 pe portarul român. "Lobonţ a fost salvatorul Romei în trei ocazii. La cele două goluri încasate a fost victima erorilor propriilor fundaşi", a scris Il Sussidiario.

"Românul a fost ghinionist la primul gol şi indecis la cel de-al doilea. Dar dacă barca Romei a rezistat atât de mult, este meritul său", a notat Datasport.

Bogdan Lobonţ a fost integralist în partida pe care echipa AS Roma a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a VI-a a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici