Calderon confirmă că Robinho va rămâne la Real Madrid

Preşedintele grupării Real Madrid, Ramon Calderon, a confirmat, sâmbătă, faptul că atacantul brazilian Robinho va evolua şi în acest sezon pentru campioana Spaniei, deşi în ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre o trecere a sa la formaţia Chelsea Londra.

13 afișări
Imaginea articolului Calderon confirmă că Robinho va rămâne la Real Madrid

Calderon confirmă că Robinho va rămâne la Real Madrid (Imagine: Mediafax/AFP)

Într-un interviu acordat cotidianului ABC, conducătorul madrilenilor a afirmat că Robinho va continua la clubul din capitala Spaniei în ciuda dorinţei sale de a se transfera la Chelsea. "Va rămâne cu noi, vă spun eu", a subliniat Calderon.

Oficialul madrilen consideră că atacantul brazilian este "un băiat bun sfătuit prost" de anturajul său.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani reafirmase, vineri seara, într-o intervenţie telefonică la televiziunea braziliană Globosporte, că doreşte să plece la Chelsea şi că negocierile dintre Real Madrid şi gruparea de pe Stamford Bridge continuă.

Robinho nu a fost reţinut de tehnicianul Bernd Schuster în lotul pentru meciul pe care Real Madrid îl va disputa, duminică, împotriva echipei Deportivo La Coruna, în prima etapă a ediţiei 2008/2009 din Primera Division. "Eu am luat decizia sa nu îl includ în lot. Robinho se află sub presiunea anturajului său şi în acest moment nu este apt de joc. Ar fi totuşi mai bine pentru el să rămână la club", a precizat tehncianul german.

Potrivit presei din Spania, Real Madrid a refuzat ultima ofertă venită pentru Robinho din partea clubului Chelsea, care s-a ridicat la aproximativ 35 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici