Calificări US Open: Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea în turul doi, Mihaela Buzărnescu eliminată

Jucătoarele Patricia Maria Ţig (locul 116 WTA) şi Sorana Cîrstea (locul 176 WTA) au acces în turul doi al calificărilor la US Open, în timp ce Mihaela Buzărnescu (locul 270 WTA) a fost învinsă în runda inaugurală.

398 afișări
Imaginea articolului Calificări US Open: Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea în turul doi, Mihaela Buzărnescu eliminată

Patricia Ţig (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Ţig, cap de serie numărul 13 în calificări, a trecut de Ekaterina Bişkova (Rusia), poziţia 195 în ierarhia mondială, scor 6-4, 6-2, urmând să joace în turul următor cu japoneza Mayo Hibi (177 WTA).

Cîrstea a învins-o pe sud-coreenca Na-Lae Han, locul 226 WTA, scor 6-4, 6-4, iar în turul doi va juca în compania croatei Dona Vekici, locul 129 mondial.

Mihaela Buzărnescu a părăsit competiţia în turul întâi al calificărilor, fiind învinsă, cu scoprul de 6-4, 6-2, de Aliaksandra Sasnovici (Belarus), favorită 14 şi poziţia 118 în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici