Campioana CFR Cluj s-a poticnit pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au remizat duminică seara pe stadionul Ion Oblemenco, scor 1-1, în cel de-al doilea meci al rundei secunde din play-off-ul Superligii la fotbal.

341 afișări
Imaginea articolului Campioana CFR Cluj s-a poticnit pe „Ion Oblemenco”

Duel din meci FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Remiza îi lasă pe clujeni la două puncte distanţă de liderul FC Constanţa, în timp ce oltenii ratează ocazia de a trece temporar peste FCSB în clasament şi sunt pe 4 cu 29 de puncte.

Campioana în exerciţiu a avut primele acţiuni ofensive cu Deac la serviciu şi Manea la finalizare, însă fără să pună serios în pericol poarta lui Popescu.

Oltenii dau replica şi îţi crează trei situaţii ofensive, înainte de pauză, care nu nimeresc însă cadrul porţii oaspeţilor.

Prima parte a reprizei secundă e animată de gazde, care continuă să pună presiune în atac, fără rezultat.

Deschiderea scorului le-a aparţinut clijenilor, care au marcat din faţa porţii, prin Cvek, în minutul 69, după o centrare din flancul drept, venită de la Manea.

Peste doar 3 minute, o pasă în adâncime a lui Ndong şi lipsa de concentrare a fundaşilor lui CFR, îl pun pe Koljic în sitaţia de a egala, din poziţie de unu la unu cu Scuffet.

Finalul meciului i-a avut pe olteni în zona careului advers pentru minute bune. În minutul 82 Istvan Kovacs decide că nu acordă penalty la o intervenţie energică a lui Petrila asupra lui Ndong, după consultarea cu asistenţii din cabina VAR.

Scuffet reuşeşte apoi să pareze spectaculos şuturile de la distanţă ale lui Cîmpanu şi Zajkov, înainte de a fi salvat de bara propriei porţi la şutul puternic al lui Silva.

FCSB şi Sepsi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe joacă luni în ultimul meci al etapei a doua din play-off, un play-off în care până acum s-au înregistrat 4 remize şi doar o victorie, a Farului împotriva covăsnenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici