Campioana CFR Cluj se impune în secuime, la -10 grade

  • Sepsi Sfântu Gheorghe, revelaţia ediţiei actuale a Ligi 1 a fost depăşită duminică seara pe teren propriu, de campioana en titre CFR Cluj.
  • Meciul s-a jucat la minus 10 grade, o provocare trecută cu bine de ambele echipe.
94 afișări
Imaginea articolului Campioana CFR Cluj se impune în secuime, la -10 grade

Secuii lui Leo Grozavu veneau după şapte partide fără înfrângere, printre adversare numărându-se inclusiv FCSB şi Universitatea Craiova. CFR era neînvinsă sub comanda lui Iordănescu, având patru victorii şi o remiză.

Gazdele au dominat prima repriză şi au avut singurele ocazii concrete de a deschide scorul. CFR a primit şansa de a prelua frâiele partidei după eliminarea lui Racid Bouhenna, în minutul 49.

În 10 oameni, Sepsi a făcut pasul înapoi şi Debeljuh a profitat, dând lovitura în minutul 72. Trupa lui Leo Grozavu a avut şansa de a egala spre final, însă Sandomierski s-a opus şutului lui Bajrovic.

În urma acestui eşec, Sepsi e tot pe 4, cu 28 de puncte, însă foarte departe, la 9 puncte de CFR şi FCSB, care sunt momentan la egalitate de puncte, cel puţin până la meciul dintre Viitorul şi FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici