Campioana CSU Ploieşti, a cincea înfrângere în grupa B a FIBA Eurochallenge

Campioana la baschet masculin CSU Ploieşti a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia rusă Krasnye Krylia Samara , scor 97-72 (48-30), în penultimul meci din grupa B a FIBA Eurochallenge.

75 afișări
Imaginea articolului Campioana CSU Ploieşti, a cincea înfrângere în grupa B a FIBA Eurochallenge

Vladimir Arnautovici (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Marcatori:

Krasnye Krylia Samara – Smith 16 puncte, Thomas 15, Massey 11, Kolesnikov 11, Vasiliev 11, Simmons 10, Balashov 10, Zaryazhko 6, Kulagin 4, Miles 3

CSU Ploieşti – Nyakundi 16 puncte, Tica 14, Stănescu 12, Timermanis 7, Vlahovici 6, Tudor 5, Burlacu 5, Negoiţescu 4, Szijarto 3.

În primele patru meciuri, prahovenii au fost învinşi de Keravnos (76-88), Joensuun Kataja (67-91 şi 67-80) şi Krasnye Krylia Samara (76-79).

Formaţia antrenată de Vladimir Arnautovici mai are de jucat un singur meci, pe teren propriu, cu Keravnos (11 decembrie) şi ocupă ultimul loc din grupă, cu 5 puncte şi calificarea ratată în optimi încă dinaintea acestei partide. 

Primele două clasate din fiecare dintre cele opt grupe se vor califica în optimile de finală, fază care se va disputa sub forma a patru grupe de câte patru echipe. La fel, şi de aici, primele două clasate vor atinge sferturile de finală, care se vor derula sub formă de play-off, în sistemul „cel mai bun din trei meciuri”. Vor urma semifinalele şi finalele în cadrul Turneului Final Four.

Turneul final al ediţiei precedente a avut loc la Debrecen (Ungaria), câştigătoarea fiind Beşiktaş Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici