Campioana Oţelul Galaţi a debutat cu o înfrângere în noul sezon, scor 1-2 cu Petrolul Ploieşti

Campioana României, Oţelul Galaţi, a debutat cu o înfrângere în noul sezon, fiind învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de formaţia Petrolul Ploieşti, în prima etapă a Ligii I.

314 afișări
Imaginea articolului Campioana Oţelul Galaţi a debutat cu o înfrângere în noul sezon, scor 1-2 cu Petrolul Ploieşti

Campioana Oţelul Galaţi a debutat cu o înfrângere în noul sezon, scor 1-2 cu Petrolul Ploieşti (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile ploieştenilor au fost marcate de Opriţa, în minutele 72 şi 90, în timp ce pentru gălăţeni a înscris Punosevaci, în minutul 26.

0-1: Zimmermann a scăpat balonul printre picioare la o centrare a gălăţenilor şi Punosevaci a înscris de la un metru cu poarta goală.

În minutul 39, arbitrul Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben, şi implicit pe cel roşu, lui Punosevaci, după ce acesta l-a lovit în săritură cu mâna în faţă pe Sipovici.

Liviu Antal a fost eliminat în minutul 67, gălăţeanul primind al doilea cartonaş galben după o intrare cu talpa.

1-1: Străuţ a centrat de pe partea dreaptă şi Opriţa a înscris cu o lovitură de cap de la opt metri.

2-1: Opriţa a adus victoria ploieştenilor cu un şut exceţional de la 18 metri în vinclul porţii lui Grahovaci.

Petrolul Ploieşti: Zimmermann - Străuţ, Sipovici, Djurovici (Buhuşi '73), P. Stoica - Opriţa, Fl. Dumitru, V. Negru, Enescu (Borza '46) - Stoimirovici (Cataramă '46), Komazeci. Antrenor: Valeriu Răchită.

Oţelul Galaţi: Grahovaci - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Filip, Neagu - Antal, Ibeh (G. Paraschiv '55), L. Buş (Viglianti '69) - Punosevaci. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Enescu '4, Stoimirovici '26, Djurovici '45, Buhuşi '78 / Punosevaci '15, '39, Antal '24, '67, L. Buş '47, G, Paraschiv '67, Perendija '69.

Cartonaşe roşii: Punosevaci '39, Antal '67.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Dorin Mudura, arbitru de rezervă fiind desemnat Adrian Illyeş.

Observatorii întâlnirii au fost Constantin Ştefan şi Mircea Călin.

La meciul de la Buzău au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

În debutul jocului, galeriile celor două echipe au aruncat cu torţe în teren, iar arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt meciul pentru aproximativ două minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici