Campioana Real Madrid începe cu stângul noul sezon la fel ca în 2015

  • Real Sociedad – Real Madrid s-a terminat 0-0.
  • Real Madrid nu a cumpărat niciun jucător în acest sezon.
  • Madrilenii au vândut jucători în valoare totală de peste 87 de milioane de euro.
248 afișări
Imaginea articolului Campioana Real Madrid începe cu stângul noul sezon la fel ca în 2015

Profimedia

Campioana Spaniei a făcut egal la primul meci din noul sezon de La Liga. Real Madrid şi Real Sociedad au făcut doar o remiză albă.

La madrileni s-au făcut remarcaţi Thibaut Courtois cu o paradă seznaţională şi Martin Odegaard care a jucat împotriva echipei la care fusese împrumutat. ”Mă simt bine că am revenit, dar nu am câştigat, deci nu sunt fericit,” a  spus norvegianul după meci.

Cel ma bun jucător al Realului din sezonul trecut, Benzema, a dezamăgit la prima partidă din noua stagiune. Hazard, Isco şi Asensio nu au fost nici măcar pe bancă.

Este a şasea oară în istoria campioanei Spaniei când debutează într-un nou sezon cu un rezultat de egalitate fără goluri. Ultima dată s-a întâmplat în 2015, când antrenor era lRafa Benitez, într-un meci contra lui Sporting de Gijon, pe El Molinon, 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici